BABAGAN AWAKE DHEWE BABAGAN AWAKE DHEWE

Hangzhou High Per Corporation Limited diadegaké ing China ing taun 2009.

Spesialisasi ing ATV, go kart, sepedha rereget lan skuter.

Umume produke diekspor menyang pasar Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Australia lan Asia Tenggara.

Ing 2021, Highper ngekspor luwih saka 600 kontaner menyang 58 negara lan wilayah.

Kita ngarepake kerjasama jangka panjang karo para pelanggan sing dihormati.

KATEGORI KATEGORI

PRODUK TERBARU PRODUK TERBARU

  • DB-X12

    DB-X12

    Highper HP-X12 minangka mesin motocross READY TO RACE sing bener.Iki minangka sepeda reget asli sing diprodhuksi kanthi komponen sing paling apik, input balapan nyata, lan pangembangan sing wicaksana.Iki minangka pilihan sing sampurna nalika mlebu ing jagad MX.Sepeda kasebut nduweni garpu ngarep sing bisa diatur lan suspensi mburi kanggo numpak nyaman, lan rem cakram 160mm bi-piston bi-directional 4-piston nyedhiyakake daya mandeg sing apik banget ing kahanan apa wae.Saka pamula nganti penunggang penengah, pit motocross iki mesthi bakal menehi sensasi sing ora ana watese.Aja mutusake pilihan sing paling apik kanggo petualangan off-road anak.Percaya motor 50cc loro-stroke sing paling apik kanggo nyedhiyakake kinerja lan fitur safety paling apik kanggo sampeyan lan penunggang enom sampeyan.
  • GK014E B

    GK014E B

    Buggy listrik iki nduweni motor DC magnet permanen sing nyedhiyakake daya maksimal 2500W.Kacepetan maksimum saka buggy ngluwihi 40km / h.Kacepetan paling dhuwur gumantung saka bobot lan terrain, lan mung kudu digunakake ing tanah pribadi kanthi ijin saka pemilik tanah.Umur baterei beda-beda gumantung saka bobot pembalap, terrain, lan gaya nyopir.Gesper dhewe lan kanca-kanca lan pindhah liwat alas kanggo kulo macem ing trek, dunes, utawa lurung-lurung.Buggy bisa dilengkapi kaca ngarep, speaker Bluetooth, lampu LED ngarep lan mburi, gendheng, gantungan cangkir banyu, lan aksesoris liyane.Numpak kanthi aman: Tansah nganggo helm lan piranti safety.
  • X5

    X5

    Ngenalke skuter listrik Highper 48v 500w anyar, paket baterei lithium bobot entheng kanggo daya baterei sing tahan suwe.Skuter iki cepet lan mateni dalan kanthi penyerap kejut ngarep lan mburi lan ban sing diisi udara.Layar LCD nuduhake Kacepetan lan Jarak lan 3 kecepatan sing bisa diatur.Bingkai kasebut digawe saka campuran magnesium sing bakal tahan uji wektu.Iku nduweni kekuatan kanggo nindakake beban 120kg, mbisakake luwih akeh wong numpak kanthi yakin lan aman.Kangge, sampeyan bisa milih kanggo nggawe 1000W, 48V motor dual, kang daya pancet sing bisa menek bukit lan lereng karo ease.
  • HP124E

    HP124E

    Ngenalke sepeda mini listrik anyar, dirancang kanggo panggunaan ing dalan, kanthi motor lan listrik 1500W sing kuat.Kanthi kacepetan paling dhuwur 28mph lan baterei lithium lifepo4 60V 20Ah, mancal iki sampurna kanggo para remaja sing nggoleki sensasi lan petualangan.Modern lan apik gayane, desain paling anyar saka sepeda mini listrik kita minangka aksesoris sing sampurna kanggo remaja sing tansah golek sing anyar.Lan, nalika iku ramping lan terjangkau, iku uga awet lan kualitas dhuwur, dijamin kanggo outlast sembarang pit conventional.Motor ing pit iki kuat banget lan apik kanggo ngatasi medan sing kasar lan bukit sing curam.Desain ènthèng mancal lan sistem suspensi sing bisa dipercaya nyedhiyakake perjalanan sing lancar lan gampang, saéngga para penunggang bisa njelajah kanthi gampang ing njaba lan nyepetake watesan.Apa sing mbedakake sepedha mini listrik kita yaiku baterei lithium lifepo4 60V 20Ah sing tahan suwe lan bisa diisi ulang.Kesimpulane, sepeda mini listrik kita minangka pilihan sing sampurna kanggo para remaja sing pengin kualitas dhuwur, desain anyar lan motor sing kuat.Iku janji pengalaman exhilarating sing loro aman lan aman.Kanthi fitur lan kemampuan sing nyengsemaken, mancal iki mesthi ngluwihi pangarepan kanggo seneng-seneng lan petualangan tanpa wates.Coba saiki lan ngalami nunggang off-road kaya sadurunge!
  • HP115E

    HP115E

    Apa sampeyan nggoleki motor listrik sing sampurna kanggo bocah-bocah?Ora katon luwih saka Electric Dirt Bike HP115E, motor paling apik kanggo bocah-bocah!KTM duwe SX-E, Motor India duwe eFTR Junior, lan Honda duwe CRF-E2 - pasar saiki wis siyap kanggo revolusi listrik.Dilengkapi motor DC tanpa sikat 60V kanthi daya maksimal 3,0 kW (4,1 hp), sing padha karo motor 50cc, pit iki dirancang kanggo pemula enom.Baterei 60V 15.6 AH/936Wh sing bisa diijolake tahan nganti rong jam ing kahanan sing cocog, tegese bocah cilik bisa seneng petualangan ing njaba ruangan kanthi gampang.Pigura kembar-spar nggabungake kabeh teknologi iki, lan kejut ngarep lan mburi hidrolik prioritas kinerja.Anak sampeyan bakal ngalami tunggangan sing paling lancar, kaliper rem hidraulik sing dipasang ing cakram rem gelombang 180mm ndadekake mini buggy mandheg, rem ngarep dioperasikake dening tuas tengen, lan rem mburi dioperasikake dening tuas kiwa.Roda roda nganggo kabel 12 inci kanthi ban knobby mbantu bocah cilik ngatasi alangan sing sithik, lan motor kasebut bobote mung 41kg, kanthi kapasitas beban maksimal 65kg.Kanthi kendharaan off-road listrik HP115E, bocah-bocah bisa duwe pengalaman luar ruangan sing ora ana watesan!

VIDEO PERUSAHAAN VIDEO PERUSAHAAN