BABAGAN AWAKE DHEWE BABAGAN AWAKE DHEWE

Hangzhou High Per Corporation Limited diadegaké ing China ing taun 2009.

Spesialisasi ing ATV, go kart, sepedha rereget lan skuter.

Umume produke diekspor menyang pasar Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Australia lan Asia Tenggara.

Ing 2021, Highper ngekspor luwih saka 600 kontaner menyang 58 negara lan wilayah.

Kita ngarepake kerjasama jangka panjang karo para pelanggan sing dihormati.

KATEGORI KATEGORI

PRODUK TERBARU PRODUK TERBARU

  • DB503

    DB503

    Sepeda kotoran mini DB503 minangka sepeda motorcross READY TO RACE sing sejati.Iki minangka kendaraan off-road sejati kanthi komponen berkualitas tinggi, komitmen balapan nyata lan pangembangan sing wicaksana.Mesin 50cc ngasilake 10,5 tenaga kuda.Ora perlu dicritakake, sepeda kotor iki minangka cara sing apik kanggo mlebu ing jagad MX.Sepeda kotoran mini DB503 minangka sepeda motorcross READY TO RACE sing sejati.Iki minangka kendaraan off-road sejati kanthi komponen berkualitas tinggi, komitmen balapan nyata lan pangembangan sing wicaksana.Mesin 50cc ngasilake 10,5 tenaga kuda.Ora perlu dicritakake, sepeda kotor iki minangka cara sing apik kanggo mlebu ing jagad MX.
  • ATV015A

    ATV015A

    Raptor 150 dirancang kanggo nyedhiyakake kesenengan maksimal kanggo para penunggang ATV Senior.Mesin 150cc sing kurang pangopènan kanthi transmisi CVT otomatis kanthi reverse, shifter, lan wiwitan listrik.19 x 7-8 ban ngarep lan 18 x 9.5-8 ban mburi - menehi Raptor tampilan agresif lan penanganan sporti.
  • X5

    X5

    Ngenalke skuter listrik Highper 48v 500w anyar, paket baterei lithium bobot entheng kanggo daya baterei sing tahan suwe.Skuter iki cepet lan mateni dalan kanthi penyerap kejut ngarep lan mburi lan ban sing diisi udara.Layar LCD nuduhake Kacepetan lan Jarak lan 3 kecepatan sing bisa diatur.Bingkai kasebut digawe saka campuran magnesium sing bakal tahan uji wektu.Iku nduweni kekuatan kanggo nindakake beban 120kg, mbisakake luwih akeh wong numpak kanthi yakin lan aman.Kangge, sampeyan bisa milih kanggo nggawe 1000W, 48V motor dual, kang daya pancet sing bisa menek bukit lan lereng karo ease.
  • HP116E

    HP116E

    Kendaraan sing kuat banget kanthi motor tanpa sikat 60 Volt 2000W.Baterei lithium wis apik kanggo 60V / 20AH.Kacepetan paling dhuwur wis ditambah dadi 55 km / jam, akselerasi sing kuat, lan bisa mlaku ing dalan.Ban pneumatik 12-inci ing mburi lan ban pneumatik 14-inci ing ngarep ing pelek ngandika logam sing kuat, sistem rem cakram hidrolik lan suspensi mesthi wae.Kaluwihan kendaraan listrik tinimbang kendaraan bensin jelas.Kawitan lan utomo, tingkat gangguan.Kanthi kendaraan listrik, tanggane ora keganggu.Mesin bensin uga rapuh banget lan mbutuhake perawatan sing akeh.Motor listrik kasebut bebas pangopènan lan awet.Kacepetan iku tanpa wates variabel.Sepeda bisa digunakake dening pamula lan penunggang maju.Iki tegese pit bisa ditunggangi dening pemula lan profesional.Akselerasi uga variabel tanpa wates.Cukup nguripake kontrol ing ngarepe stang - iku.

VIDEO PERUSAHAAN VIDEO PERUSAHAAN