Banner PC anyar spanduk seluler

Dual Kursi Electric Buggy kanggo Big Kids

Dual Kursi Electric Buggy kanggo Big Kids

Katrangan singkat:

 

 


  • MODEL:GK014E B
  • BATERAI:60V20AH LEAD-ACID
  • BAN / ngarep:16X6-8
  • BAN / Mburi:16X7-8
  • Katrangan

    Spesifikasi

    Tag produk

    Video


    Deskripsi Produk

    Buggy listrik iki nduweni motor DC magnet permanen sing nyedhiyakake daya maksimal 2500W.

    Kacepetan maksimum saka buggy ngluwihi 40km / h.Kacepetan ndhuwur gumantung ing bobot lan terrain, lan mung kudu digunakake ing tanah pribadi karo

    idin saka sing duwe tanah.

    Umur baterei beda-beda gumantung saka bobot pembalap, terrain, lan gaya nyopir.

    Gesper dhewe lan kanca-kanca lan pindhah liwat alas kanggo kulo macem ing trek, dunes, utawa lurung-lurung.

    Buggy bisa dilengkapi kaca ngarep, speaker Bluetooth, lampu LED ngarep lan mburi, gendheng, gantungan cangkir banyu, lan aksesoris liyane.

    Numpak kanthi aman: Tansah nganggo helm lan piranti safety.

    Rincian

    Go Kart Motor
    ELECTRIC GO KART DRIVING
    Go Kart Listrik 0
    Mobil Listrik 4
    Kursi Kembar Buggy Listrik 2
    Mobil Listrik 5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • MODEL GK014E B
    JENIS MOTOR MAGNET PERMANEN DC BRUSHLESS
    TRANSMISI SPEED SINGLE WITH DIFFERENTIAL
    RASIO GEAR 10:01
    DRIVE SHAFT DRIVE
    MAX.DAYA > 2500W
    MAX.TORSI > 25NM
    BATERI 60V20AH LEAD-ACID
    RODA NGANGGO GRIGI MAJU/MALIH
    SUSPENSI / NGAREP INDEPENDENT DOBLE SHOCK ABSORBERS
    SUSPENSI / REAR GANDA SHOCK ABSORBERS
    REM / NGAREP NO
    REM / Mburi RORO rem cakram HYDRAULIC
    BAN / NGAREP 16X6-8
    BAN / Mburi 16X7-8
    UKURAN UMUM (L * W * H) 1710 * 1115 * 1225 MM
    RODA 1250 MM
    GROUND CLEARANCE 160 MM
    KAPASITAS OLI TRANSMISI 0,6L
    BOOT GARING 145KG
    MAX.MUNGKIN 170KG
    UKURAN PAKET 1750 × 1145 × 635 MM
    MAX.KECEPATAN 40 KM/Jam
    LOADING QUANTITY 52PCS / 40HQ
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita