Banner PC anyar spanduk seluler

Motor Listrik Off Road, Sepeda Dirt Listrik

Motor Listrik Off Road, Sepeda Dirt Listrik

Katrangan singkat:


  • MODEL:HP115E
  • MOTOR:2 KW 60V BLDC MOTOR
  • RODA:60/100-12
  • Dhuwur kursi:640 MM (25 IN)
  • SERTIFIKAT: CE
  • Katrangan

    Spesifikasi

    Tag produk

    Video


    Deskripsi Produk

    Apa sampeyan nggoleki motor listrik sing sampurna kanggo bocah-bocah?Ora katon luwih saka Electric Dirt Bike HP115E, motor paling apik kanggo bocah-bocah!KTM duwe SX-E, Motor India duwe eFTR Junior, lan Honda duwe CRF-E2 - pasar saiki wis siyap kanggo revolusi listrik.

    Dilengkapi motor DC tanpa sikat 60V kanthi daya maksimal 3,0 kW (4,1 hp), sing padha karo motor 50cc, pit iki dirancang kanggo pemula enom.Baterei 60V 15.6 AH/936Wh sing bisa diijolake tahan nganti rong jam ing kahanan sing cocog, tegese bocah cilik bisa seneng petualangan ing njaba ruangan kanthi gampang.

    Pigura kembar-spar nggabungake kabeh teknologi iki, lan kejut ngarep lan mburi hidrolik prioritas kinerja.Anak sampeyan bakal ngalami tunggangan sing paling lancar, kaliper rem hidraulik sing dipasang ing cakram rem gelombang 180mm ndadekake mini buggy mandheg, rem ngarep dioperasikake dening tuas tengen, lan rem mburi dioperasikake dening tuas kiwa.

    Roda roda nganggo kabel 12 inci kanthi ban knobby mbantu bocah cilik ngatasi alangan sing sithik, lan motor kasebut bobote mung 41kg, kanthi kapasitas beban maksimal 65kg.Kanthi kendharaan off-road listrik HP115E, bocah-bocah bisa duwe pengalaman luar ruangan sing ora ana watesan!

    Rincian

    5
    2
    6
    4
    3
    1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model HP115E 1KW 36V HP115E 1.6KW 48V HP115E 2.0KW 60V
    Pengontrol cerdas Kacepetan respon throttle luwes saka 0.2S nganti 1.0S Kacepetan respon throttle luwes saka 0.2S nganti 1.0S Kacepetan respon throttle luwes saka 0.2S nganti 1.0S
    Kacepetan maksimal bisa diatur saka 15km/h – 38km/h Kacepetan maksimal bisa diatur saka 15km/jam – 48km/jam Kacepetan maksimal bisa diatur saka 15km/jam – 60km/jam
    Motor Neodymium Magnet BLDC motor, Rated daya 1KW Neodymium Magnet BLDC motor, Rated daya 1.6KW Neodymium Magnet BLDC motor, Rated daya 2KW
    Baterei Lithium 36V13AH Lithium 48V13AH 60V15.6AH Lithium
    kasus baterei Cepet dicopot Cepet dicopot Cepet dicopot
    Transmisi rante rante rante
    Rangka & lengan ayun baja baja baja
    Kejut ngarep Garpu ngarep hidrolik USD Garpu ngarep hidrolik USD Garpu ngarep hidrolik USD
    kejut mburi Hydraulic Mono kejut mburi Hydraulic Mono kejut mburi Hydraulic Mono kejut mburi
    Rem Rem cakram mekanik F&R (Ø180mm). Rem cakram mekanik F&R (Ø180mm). Rem cakram mekanik F&R (Ø180mm).
    Opsional Rem cakram hidrolik F&R (Ø180mm). Rem cakram hidrolik F&R (Ø180mm). Rem cakram hidrolik F&R (Ø180mm).
    Roda ngarep & mburi 60/100-12 60/100-12 60/100-12
    Opsional 12″/10″ utawa 14″/12″ 12″/10″ utawa 14″/12″ 12″/10″ utawa 14″/12″
    Bobot resik 39 kg (86 lbs) 39,5 kg (87 lbs) 41kg (90 lbs)
    kacepetan ndhuwur 38 km/j (24 mph) 48 km/j (30 mph) 60 km/j (37 mph)
    Sakabèhé ukuran 1440*620*895mm (56.7*24.4*35.2 inci) 1440*620*895mm (56.7*24.4*35.2 inci) 1440*620*895mm (56.7*24.4*35.2 inci)
    Dhuwur kursi 640mm (25 inci) 640mm (25 inci) 640mm (25 inci)
    Wheelbase 1010mm (40 inci) 1010mm (40 inci) 1010mm (40 inci)
    Min ground clearance 225mm (9 inci) 225mm (9 inci) 225mm (9 inci)
    Kapasitas beban maksimal 65kg (143 lbs) 65kg (143 lbs) 65kg (143 lbs)
    Ukuran karton 129cm × 37cm × 66cm 129cm × 37cm × 66cm 129cm × 37cm × 66cm
    Wadhah loading 75PCS/20FT, 215PCS/40HQ 75PCS/20FT, 215PCS/40HQ 75PCS/20FT, 215PCS/40HQ
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita