Banner PC anyar spanduk seluler

Dual Motors E-Scooter (X5)

Dual Motors E-Scooter (X5)

Katrangan singkat:


  • MODEL: X5
  • MOTOR:1000W / 2000W(1000W*2)
  • BATERAI:48V10AH~48V18AH / 48V18AH~48V21AH
  • RODA:BAN PNEUMATIK 10" (255*80)
  • FRAME:MAGNESIUM ALLOY
  • SERTIFIKAT: CE
  • Katrangan

    Spesifikasi

    Tag produk

    Video

    Deskripsi Produk

    Ngenalke skuter listrik Highper 48v 500w anyar, paket baterei lithium bobot entheng kanggo daya baterei sing tahan suwe.Skuter iki cepet lan mateni dalan kanthi penyerap kejut ngarep lan mburi lan ban sing diisi udara.Layar LCD nuduhake Kacepetan lan Jarak lan 3 kecepatan sing bisa diatur.

    Bingkai kasebut digawe saka campuran magnesium sing bakal tahan uji wektu.Iku nduweni kekuatan kanggo nindakake beban 120kg, mbisakake luwih akeh wong numpak kanthi yakin lan aman.Kangge, sampeyan bisa milih kanggo nggawe 1000W, 48V motor dual, kang daya pancet sing bisa menek bukit lan lereng karo ease.

    Rincian

    细节1.1
    细节2.2

    FRAME MAGNESIUM ALLOY, BAN PNEUMATIC 10" .

    FRONT DRUM, REAR DISK BRAKE, FRONT HYDRAULIC SHOCK ABSORBER / REAR PU SHOCK ABSORBER.

    细节3.3
    细节4.4

    LAYAR DIGITAL WARNA, SAMBUNGAN APLIKASI BLUETOOTH.

    LAMPU LED STRIP ing loro-lorone, LAMPU Mlaku + LAMPU BRAKE, LED + REFLEKTOR.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • MODEL: X5 X5 PRO
    MAX.DAYA: 1000W 2000W(1000W*2)
    DAYA RATED: 500W 1000W(500W*2)
    SPESIFIKASI MAGNET MOTOR: 35 MM 35 MM
    BATERAI: 48V10AH~48V18AH 48V18AH~48V21AH
    LIMIT SAIKI MAKS KONTROL: 20A 40A(20A*2)
    KECEPATAN MAKSIMAL: 40 KM/Jam 50KM/Jam
    FRAME UTAMA: MAGNESIUM ALLOY
    JABUR PEDAL: 20CM
    SUSPENSI: Ngarep HYDRAULIC SHOCK ABSORBER / REAR PU SHOCK ABSORBER
    BAN: BAN PNEUMATIK 10" (255X80)
    REM: Drum ngarep, rem disk mburi
    METER: LAYAR DIGITAL WARNA
    APLIKASI: SAMBUNGAN APLIKASI BLUETOOTH
    LAMPU HEAD: LED + REFLEKTOR
    LAMPU TAIL: LAMPU LAMPU + LAMPU BRAKE
    LED: STRIP LAMPU LED ing loro-lorone
    BELL: kasedhiya
    SPEED GEAR: 1~3
    KAPASITAS LOADING: 120KG
    UKURAN SKUTER: 1220*200*585 MM
    UKURAN PAKET: 1142*476*1310 MM
    CLEARANCE: 15CM
    Bobot reged (KG): 20~24 26-28
    Bobot Net (KG): 18-22 24 26
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita