Banner PC anyar spanduk seluler

Pameran Highper ing 133rd Canton Fair

Pameran Highper ing 133rd Canton Fair

Perusahaan Highper bubar melu ing Pameran Kanton kaping 133, nuduhake macem-macem produk, kalebu ATV bensin, ATV listrik, kendaraan off-road, kendaraan off-road listrik, skuter listrik, lan sepeda imbangan listrik.A total 150 pelanggan anyar lan lawas saka sak donya dibukak Booth Highper.

ATV bensin minangka kendaraan off-road sing nganggo bensin, serbaguna kanggo nelukake medan sing kasar lan jembar ara-ara samun.ATV listrik nganggo listrik, dadi pilihan sing ramah lingkungan kanggo para penjelajah kutha.

Sepeda rereget lan mancal rereget listrik sampurna kanggo balapan ing dalan;karo angel, katon apik gayane, padha bisa gampang nangani terrain sembarang, apa backcountry utawa bukit.

Kajaba iku, Highper uga mamerake produk liyane, kayata skuter listrik lan pit imbangan listrik, sing narik kawigaten para pengunjung kanthi desain inovatif lan fungsi sing luwih maju.

Sajrone pameran kabeh, pelanggan saka kabeh ndonya ngalami produk Highper ing wong lan disampekno karo tim technical Highper ing nggunakake produk lan pangopènan.Kabeh wareg karo produk lan layanan Highper.

Pameran iki sukses banget lan Highper bakal terus fokus ing pangembangan teknologi lan inovasi produk kanggo nyedhiyani pelanggan karo petualangan inovatif.

3

Wektu kirim: Dec-28-2023