Banner PC anyar spanduk seluler

Pitakonan

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa aku bisa njaluk sawetara conto?

We are diajeni kanggo kurban conto kanggo mriksa kualitas.

Apa sampeyan duwe produk ing saham?

Ora. Kabeh pit kudu diprodhuksi miturut pesenan sampeyan kalebu conto.

Apa wektu pangiriman?

Iku biasane njupuk bab 25 apa dina kanggo gawé pesenan saka MOQ kanggo 40HQ container.But wektu pangiriman pas bisa beda kanggo pesenan beda utawa ing wektu sing beda.

Bisa nyampur model beda ing siji wadhah?

Ya, model sing beda bisa dicampur ing siji wadhah, nanging jumlah saben model ora kudu kurang saka MOQ.

Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

Kualitas minangka prioritas.Wong sing luwih dhuwur mesthi ngetrapake kontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan produksi.Saben produk bakal dirakit kanthi lengkap lan diuji kanthi teliti sadurunge dikemas kanggo dikirim.

Apa syarat garansi sampeyan?

We offer wektu babar pisan beda kanggo produk beda.Hubungi kita kanggo syarat garansi sing rinci.

Apa sampeyan bakal ngirim barang sing bener kaya sing dipesen?Kepiye carane aku bisa dipercaya sampeyan?

Ya, kita bakal.Inti budaya perusahaan kita yaiku kejujuran lan kredit.Highper wis dadi supplier Emas alibaba wiwit taun 2004. Yen sampeyan mriksa karo Alibaba, sampeyan bakal weruh manawa kita ora nate keluhan saka para pelanggan.