Banner PC anyar spanduk seluler

50cc 2 Stroke Dirt Bike

50cc 2 Stroke Dirt Bike

Katrangan singkat:


  • MODEL:DB-X12
  • MESIN:SINGLE CYLINDER, 2-STROKE, AIR-COOLED
  • BAN:F: 2.75-12, R: 3.00-10
  • SERTIFIKAT: CE
  • Dhuwur kursi:620 MM
  • Katrangan

    Spesifikasi

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Highper HP-X12 minangka mesin motocross READY TO RACE sing bener.Iki minangka sepeda reget asli sing diprodhuksi kanthi komponen sing paling apik, input balapan nyata, lan pangembangan sing wicaksana.Iki minangka pilihan sing sampurna nalika mlebu ing jagad MX.

    Sepeda kasebut nduweni garpu ngarep sing bisa diatur lan suspensi mburi kanggo numpak nyaman, lan rem cakram 160mm bi-piston bi-directional 4-piston nyedhiyakake daya mandeg sing apik banget ing kahanan apa wae.Saka pamula nganti penunggang penengah, pit motocross iki mesthi bakal menehi sensasi sing ora ana watese.

    Aja mutusake pilihan sing paling apik kanggo petualangan off-road anak.Percaya motor 50cc loro-stroke sing paling apik kanggo nyedhiyakake kinerja lan fitur safety paling apik kanggo sampeyan lan penunggang enom sampeyan.

    Rincian

    DB-X12 (13)
    DB-X12 (11)
    DB-X12 (10)
    DB-X12 (12)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • MESIN: SINGLE CYLINDER, 2-STROKE, AIR-COOLED
    PENGISIAN: 50CC
    DAYA MAKSIMAL: 10.5HP / 11500RPM
    Torsi maks: 9.2NM/7000RPM
    BORE X STROKE: 39.5×40
    RASIO KOMPRESI: 8.2: 1
    JENIS START: MULAI
    KARBURATOR: KARBURATOR JENIS KTM
    DRIVE TRAIN: #420 14T/41T
    SPROCKET: 7075 ALLOY SPROCKET
    UKURAN UMUM: 1320 × 670 × 890 MM
    WHEEL BASE: 920 MM
    BAN: F: 2.75-12, R: 3.00-10
    Dhuwur kursi: 620 MM
    GROUND CLEARANCE: 210 MM
    KAPASITAS BAHAN BAKAR: 2.2L
    FRAME: CRADLE TYPE STEEL TUBE FRAME
    FORK ngarep: FORKS HIDROLIK TERBALIK 590MM, TRAVEL 130MM, BISA DIBUAT
    SUSPENSI BELAKANG: 260MM ADJUSTABLE SHOCK, 43MM TRAVEL
    SWINGARM: TUBE KEKUATAN Dhuwur Steel SWINGARM
    HANDLE BAR: BAJA
    RODA: RIM BAJA F: 1.40 X 12
    RIM BAJA R: 1.60X10
    BRAKE ngarep: REM HIDROLIK DUA ARAH EMPAT-PISTON 160MM REM DISK
    REM BELAKANG: REM HIDROLIK DUA ARAH EMPAT-PISTON 160MM REM DISK
    Pipa Knalpot: PIPA Knalpot ALUMINIUM BENTUK IKAN-MUTU
    PAKET: 1155X375X635 MM
    NW 42KG
    GW 56kg
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita